top of page
Wouter Nieuwenburg - foto.jpg

Wouter Nieuwenburg

Sinds 2007 ben ik mij als Business en Informatie Analist aan het ontwikkelen en hoe lastiger en complexer de omgeving, hoe meer lol ik krijg in de analyse!
Binnen Pancompany ben ik als Competence Developer actief en help ik mee om de ontwikkelingen in ons vakgebied van Business en Informatie Analisten in kaart te brengen en onze opleiding en kennisuitwisseling hierop bij te sturen. Verder ben ik actief in het bestuur van IIBA Nederland, co-organisator van BA&Beyond en jurylid bij de Business Analyst Achievement Award.

  • LinkedIn

Can we grow the ultimate Business Analyst/Product Owner?

Binnen steeds meer organisaties komt de vraag naar voren of de rollen van de Business Analyst en de Product Owner niet gelijkwaardig zijn. Is het mogelijk om dit in één rol samen te voegen. Dit zie je ook terug in de vacatures, waar bijna altijd ervaring als Product Owner wordt gevraagd, vaak zelfs met certificering. Deze presentatie begint met een stuk theorie en visie van op beide rollen, gevolgd door een interactief deel waarin de deelnemers met de presentator die verder onderzoeken. Is het mogelijk om de ultieme persoon te zijn die beide rollen in één kan combineren?

Interessante Linkjes

https://www.pancompany.com/

https://dutch.iiba.org/

https://ba-beyond.eu/

https://ba-achievement-award.org/

bottom of page