top of page
Le-Blanc-Geertje-Appel.jpg

Geertje Appel

Ik ben een ervaren business analist en trainer, met ervaring in veel verschillende domeinen. Mijn motto is leren en laten leren, zelf ontwikkel ik me graag op onderwerpen binnen en buiten het vakgebied en als trainer en coach help ik anderen om hetzelfde te doen. Ik heb het onder andere Advanced Diploma in Business Analysis van de BCS. Ik ben ervan overtuigd dat je als business analist niet alleen goed moet zijn in methoden en technieken, maar dat aspecten als creativiteit, nieuwsgierigheid, empathie en communicatie minstens zo belangrijk zijn om succes te hebben.

 

Als business analist heb ik zowel in de private als de publieke sector geholpen om heel diverse veranderingen succesvol te laten verlopen. Deze ervaringen gebruik ik in mijn werk als trainer, waarbij de focus altijd ligt op het laten aansluiten van theorie en praktijk. Ik houd ervan om buiten de lijntjes te kleuren, technieken te combineren of op een andere manier toe te passen, zodat er een passende oplossing ontstaat. Af en toe vallen of falen en daarvan leren hoort daarbij. Ook dat is onderdeel van een leven lang leren.

  • LinkedIn

Bepaal je Route!

Business analyse is een beroep met een bijna oneindige scope, van klantfocus tot IT requirements en van data experts tot process junkies. Dit grote speelveld is wat ons vakgebied uitdagend en leuk maakt. Als beginnend of als meer ervaren business analist is het echter soms ook lastig om je eigen pad binnen het vak te vinden. Kies je voor meer diepgang en wordt je een specialist of ga je toch voor verbreding van je kennis. In deze sessie help ik je om als business analist naar jezelf of naar je team te kijken. Hoe ziet de interne en de externe omgeving eruit, waar liggen kansen en bedreigingen en hoe kies ik de volgende stap in mijn carrière.  Ik heb een model ontwikkeld waarmee je deze vragen kunt beantwoorden. Het model is te gebruiken voor individuele business analisten, maar je kunt het ook gebruiken voor je team.  Aan het eind van de sessie kun je zelfstandig met het model aan de slag.

 

De sessie bestaat uit twee delen, in het eerste deel licht ik het model toe en in het tweede deel ga ik met het publiek in gesprek over het model.

bottom of page