top of page
Linda Haak.png

Linda Haak

Ik ben een enthousiaste gedreven professional die mensen mee kan nemen in Agile en Scrum werken. Ik houd ervan om mensen te verbinden, het beste uit de mensen te halen en mensen te motiveren om dingen uit te proberen en te verbeteren. Naast het zichtbare gedrag vind ik het ook belangrijk om te kijken wat er in de onderstroom gebeurd en mensen daarop te coachen. Ik sta bekend om mijn enthousiasme, openheid, creativiteit, pragmatiek en streng zijn wanneer het moet. Als ik impact kan maken, dan ben ik een blij persoon.

Neurodiversiteit is tevens een onderwerp wat mij erg interesseert. Ik wil dat we de superkrachten van neurodiverse personen meer gaan inzetten en dat eenieder zich gehoord en gesteund voelt in zijn/haar manier waarop het beste gewerkt kan worden. Daarom geef ik presentaties en workshops over dit onderwerp, schrijf ik hier blogs over en ben ik nauw betrokken bij de Neurodiversity community binnen Ordina.

  • LinkedIn

Omarm neurodiversiteit in je werkomgeving

Wist je dat 15 tot 20% van de wereldbevolking een neurodivergent brein heeft? En dat dit verschijnsel zich vaker voordoet bij mannen dan bij vrouwen? In dit artikel gaan we dieper in op wat neurodiversiteit eigenlijk inhoudt en waarom het van groot belang is om hierbij stil te staan. Ontdek hoe neurodiverse breinen kunnen bijdragen aan een meer diverse en krachtige samenleving, vooral in sectoren zoals de ICT.

bottom of page